At vaccinere eller ikke at vaccinere?

Vi lever i en verden, hvor frygten styrer. Vi frygter sygdomme så meget, at vi frygter de u-vaccinerede børn.

Der er flere og flere forældre, der fravælger at vaccinere deres børn og det er tilladt og lovligt, vaccine er nemlig frivilligt. Men det er ikke populært blandt den store del af forældregruppen.

Der er debat i medierne for tiden, Facebook bugner med indlæg om vaccination, både til små børn og HPV vaccine til unge piger og aviser og TV er fulgt efter, fordi de ikke længere kan sidde overhørigt, at en generation af piger har fået en vaccine, der gør alt for mange syge. Lægerne kan ikke måle det i en blodprøve og forstår ikke helt, hvad der sker, men vaccinerne indeholder neurotoksilogiske stoffer, der påvirker nervesystem og hjerne, og det kan ikke ses i blodet. Jeg møder de piger i klinikken og de kommer fordi de har hovedpine, pludselig blodtryksfald med svimmelhed og besvimelser, kvalme, koncentrationsbesvær og en gennemtrængende træthed, der tvinger dem til at stoppe studiet og livet og i stedet ligge på sofaen. De er fortabte, ikke forstået af omverdenen og helt alene med deres fortvivlelse.

Hvorfor kommer de så til mig? Fordi jeg er klassisk homøopat og arbejder med CEASE Therapy, en form for homøopatisk behandling, der støtter kroppen i at helbrede den syge tilstand. Kroppen er unik og selvhelbredende, den arbejder dynamisk og kan udrette mirakler når den forstås, støttes og hjælpes på vej til en sundere balance. Det rette homøopatiske middel vil sætte kroppen i gang med helbredelses-processen. Det er ikke sikkert, at vi kommer helt i mål, men et godt stykke ad vejen. Men alt tæller og livet skal leves og ikke soves væk.

Jeg indledte med at nævne helt små børn, der også vaccineres i frygten for sygdomme. Jeg forstår godt, at vi som forældre vil beskytte vores børn og prøve at undgå sygdomme. Men det har en stor pris at vaccinere, tusindvis af spædbørn bliver syge af vaccinen. Så overvej lige, om prisen for at undgå mæslinger, fåresyge, røde hunde osv ikke er blevet for høj. Epileptiske anfald, autistisme og hjerneskade er virkelig svære bivirkninger, indlæringsproblemer, kramper eller pludselig mistet muskelkraft i benene, så børnene ikke kan stå og gå i lange perioder, aluminiumsallergi, eksem, mellemørebetændelse i månedsvis og fødevareallergi er helt almindeligt kendt blandt småbørnsforældre og tro mig, de fleste ville hellere have haft to uger med feber og mæslinger for så at være ovre det. Der vil være nogle der siger, at børn også kan dø af mæslinger. Ja, men det er virkelig sjældent og der går år imellem at det sker – og typisk barnet vil være svækket af en anden grund og derfor ikke stærkt nok til at gennemgå mæslinger. Vi kan dø af ganske uskadelige sygdomme, hvis kroppen er svækket og ikke kan klare mere. Men betyder det, at vi skal stikke alle børn en sprøjte med formaldehyd, dyregenetisk materiale, aluminium og mange flere ingredienser, der er direkte giftige for barnets hjerne og immunforsvar? Kan det tænkes, at vi om et par årtier pludselig indser, at vi har gjort børn fortræd ved at tro, at vaccine var en beskyttelse, men faktisk viste sig at ødelægge mere, end det gavner? Jeg opfordrer til at vacciner skal bevise deres berettigelse, før de indføres som massevaccination. Som det er nu, kan hverken producenten af vaccine eller læge, der injicerer den drages til ansvar. Det er myndighederne der skal betale erstatning. Lad producenten have det økonomiske og moralske ansvar for deres produkter og lad os kun indføre, hvad der har bevist deres effekt. Livmoderhalskraft udvikles over 20-40 år og hpv vaccinen har ikke vist sig at have effekt på andre steder end i teorien på skrivebordet hos producenten. Kræft er en helt anden sygdom end infektionssygdommene, som børnesygdommene er, jeg er ikke sikker på at de ved, hvad de gør.

Ved du for resten at COCHRANE instituttet har undersøgt effekten af influenzavaccine : Det uavhengige og anerkjente Cochrane instituttet har analysert effekten av å vaksinere mot influensa. Resultatet er nedslående: Man må vaksinere 100 personer for å forebygge et eneste tilfelle av influensa.

Tænk lige over det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *