CEASE Terapi

CEASE terapy er behandling med homøopatisk medicin. Homøopatisk medicin har altid som princip, at stimulere kroppen til at helbrede sig selv. Vores krop er fantastisk og kan helbrede sig selv, men nogle gange er den påvirket så hårdt, at den ikke kommer tilbage til fuld sundhed og godt helbred, så skal den have lidt hjælp, og det kan de homøopatiske mediciner.

Når vi benytter CEASE terapy efter HPV vaccine, så betyder det at den homøopatiske medicin, der gives, specifikt skal hjælpe kroppen til at helbrede de symptomer, der er kommet fra HPV vaccine. Vaccinen indeholder giftige stoffer og kan have alvorlige konsekvenser for helbredet. Det kan beskrives som om kroppen kommer i en helt anden tilstand, nærmest forgiftet. Den homøopatiske medicin der kan hjælpe kroppen til at afgifte, er fremstillet ud fra HPV vaccinen. Vores erfaring er, at homøopatisk medicin fremstillet ud fra den substand, der forvoldte skaden (her HPV vaccine), præcis stimulerer kroppen til at helbrede sig selv, der hvor skaden er sket.

Til terapiformen hører andre tiltag, der hjælper kroppen i processen, bl.a. vitaminer og mineraler. Kroppen skal støttes i at afgifte og immunforsvaret skal styrkes.

Forløb

Kroppen behøver tid til genfinde helbredet efter massive og intense symptomer, så der skal lidt tålmodighed til. CEASE terapy forløber over flere måneder, og behandlingen skal gentages et par gange hos de fleste. Hvor langt mod helbredelse vi når, er individuelt. For mange er der sket varig skade, men der vil opnås en forbedring af symptomerne. Homøopatisk medicin er uden bivirkninger og kan benyttes, selvom der tages andre former for medicin, men hver enkelt tilfælde skal vurderes individuelt.