Epsom salt i badevandet er måske noget for dig?

Er du træt i musklerne eller er de utrolige og føler du stress i kroppen? Eller er du igang med CEASE Therapy ? Så vil du have glæde af et bad i Epsom salt. Har du ikke et badekar, så tag et fodbad istedet.

Epsom salt er magnesium sulfat og fra Epsom i England. Der er mange salte, bordsalt er Natrium klorid og altså et helt andet salt. Epsom salt kan bruges indvortes mod forstoppelse, men der skal du være meget forsigtig og jeg vil ikke anbefale det. I nogle udrensningskure bruges enten Glaubersalt (Natrium sulfat) eller Epsom salt. Men dette handler om at tage bad med Epsom salt som badesalt.

Magnesium er nok den vigtige ingrediens i saltet, fordi vi ofte har for lidt af det i kroppen og det kan absorberes ind gennem huden. Derfor er saltbadet virkelig både afslappende og helsegivende. Magnesium spiller en vigtig rolle i musklerne, mangler du det har du flere kramper, muskeluro, uregelmæssige hjerteslag osv, men Epsomsalt fremmer også evnen til at udskille giftstoffer.

Jeg har flere klienter i klinikken der bruger det, ikke mindst de autistiske børn og de hpv vaccineskadede piger, der har meget stress og uro i kroppen. Jeg hører fra alle forældre, at deres børn sover igennem de nætter, hvor de har fået et Epsombad om aftenen, så alle er glade. Min anbefaling er 3 karbade om ugen i en Epsomsalt opløsning der svare til 2½ dl Epsomsalt til et karbad. Hvis du ikke har et badekar så lav et fodbad med varmt vand og 2 spsk Epsomsalt.

Er det noget for dig? Prøv det, saltet kan købes i helsekost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *