Forløbet

Ved den første konsultation vil jeg forsøge at få et indtryk af dig og dine reaktionsmønstre. Det foregår ved, at du fortæller alt om dig selv, lige fra spisevaner til drømme. Hvordan er dit humør, hvad påvirker dig og hvad er der sket i dit liv. Det er ”sandhedens time” og det er vigtigt ikke at udelade noget eller pynte på sandheden, for så får jeg et fejlagtigt indtryk og finder ikke det rigtigt middel. Det handler om at finde årsagen til de symptomer du kommer med, så  vi kan komme helt til bunds og skabt sundhed og frihed igen i dit liv.

Førsteforværring: Nogle gange kan man opleve en forværring eller intensivering af nogle symptomer, efter at man har taget et middel – denne kan betragtes som midlets kickstarter og er normalt kortvarig. Forværring er et positivt tegn på, at midlet er velvalgt til dig, og du vil få det bedre bagefter. Helbredelse sker over tid. Jeg kan og vil ikke slå symptomer ned, men istedet hjælpe kroppen til at helbrede sig selv. Hvor lang tid det tager afhænger af, hvor lang tid du har været syg, om du har taget medicin, der har givet bivirkninger og hvor sundt du lever, om du sover godt osv.

Anden konsultation foregår 4-5 uger efter første konsultation, og her gennemgår vi sammen de ændringer, der er sket og lægger planen for næste periode.

Se Kontakt og Priser for mine kontaktinformationer, den første telefonsamtale er gratis