Immun for kighoste og mæslinger?

Vi hører igen og igen om faren ved at få forskellige børnesygdomme og mange bliver nervøse for deres børn, ikke mindst for alle dem, der ikke er vaccineret.

Der er god mulighed for at immunisere dit barn. Men først vil jeg sige, at intet er 100% dækkende, heller ikke vacciner i almindelighed. Heller ikke at have haft sygdommen. Der er mange faktorer, der spiller ind, om barnet bliver sygt eller ej. Men et er sikkert i min forståelse af sygdom og sundhed: ingen sygdom opstår uden prædisposition for den. Du kender det godt fra hverdagen, det er heller ikke os alle der får influenza eller tømmermænd eller er bange for mørke. Vi er alle forskellige og reagerer på forskellige stimuli.

Tilbage til kighoste og mæslinger (og alle andre sygdomme for den sags skyld).
Vi kan ikke se ind i os selv, om vi er disponeret for kighoste eller mæslinger, men vi kan forebygge via behandling. Det betyder, at ved at tage det homøopatiske middel, der præcis styrker kroppen, hvor den er disponeret for kighosten/mæslingerne, ja så kan vi blive immuniseret og altså have mindre modtagelighed for at få sygdommen. Smart. Det minder om vacciner hos lægen, men dette er altså et andet princip, for i homøopatisk behandling styrker vi kroppen for de symptomer, der hører til en sygdom, i vacciner injicere sygdommen sammen med en del andre ingredienser.
Det er fraværet af modtagelighed, der gør immun.

Denne metode (homøoprofylakse) kan med fordel benyttes til alle mulige sygdomme, både børnesygdommene, sygdomme du vil møde på rejse og gerne vil have forebyggende behandling for osv. Jeg har sammensat mange programmer til børn, der får homøoprofylakse i stedet for vacciner. Læs gerne mere på homøopat Isaac Goldens hjemmeside (homstudy.net), han er en gammel australsk homøopat og han har arbejdet med dette i mange år og skrevet bøger og doktordisputats om emnet. Der er lang og god erfaring med denne form for homøopatisk behandling, faktisk kom Jenner i 1796 med den første vaccine, og homøoprofylakse er første gang beskrevet i 1798. Og så er der ingen bivirkninger.
For mere information, kontakt mig – ring eller skriv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *