Min dag på klinikken

Som de fleste siger det, så er der ikke to dage der er ens. Og så alligevel, for der er noget, der er gennemgående dag efter dag, år efter år. Det er den skeptis som jeg og andre “alternative” behandlere udsættes for hele tiden. Sammen med alle de mennesker, der vælger behandling udenfor systemet. Helt ærligt, så kender de fleste slet ikke til homøopati og hvilke behandlingsprincipper det beror på.
Det er så let at være negativ, det er let at sige det samme som flertallet. Det er svært at gå imod strømme, men heldigvis findes der dem, der kan og vil.

Jeg skylder derfor stor tak og respekt til mine klienter, for det er heller ikke et let valg, at gå til “alternativ” behandling, betale selv og stå imod presset fra egen læge, venner og familie, der stiller kritiske spørgsmål og ofte ikke støtter op om valget.

Det er vigtigt selv at tage ansvar. At vælge selv, på et informeret grundlag, er vigtigt. Det gælder også i helbredsmæssige forhold ligesom det gælder i andre af livets forhold. Tænk lige efter en gang, om du overlader styringen af dit liv og dine valg til andre? Eller gør du bare som du plejer uden at overveje, om det er den bedste vej til målet? Der er en tryghed i at gøre som vi plejer, men vi må ikke glemme at bruge den sunde sans og tænke en ekstra gang. Et lille eksempel på det er nogle forældre, der kom til klinikken med deres lille barn på 1 år i denne uge. Indenfor denne lille drengs første leveår har han fået penicillin 8 gang pga problemer med ørerne. For hver gang han fik en omgang gik der bare 1 uge, så var den gal igen. Jeg spurgte hvor længe de ville fortsætte med det, når det øjensynlig ikke hjalp ret længe og slet ikke helbredte ham for hans øre-problemer? Det havde de slet ikke overvejet – for er det ikke sådan man gør?

De kom fordi han havde fået dårlig mave af al den penicillin, og jeg har da store forhåbninger om at vi får klaret både den dårlige mave og de dårlige ører med homøopati og gode vitaminer og mineraler og mælkesyrebakterier – så vi kan få den lille dreng i sund balance igen – uden sygdom.Det kunne vi have gjort for 6-7-8 penicillinkure siden, hvis bare de havde vidst at muligheden var der og de tidligere var gået mod strømmen. Børnene kalder mig for blomsterlægen – jeg syntes det er et fint navn, selvom det ikke er blomstermedicin jeg bruger, men homøopatisk medicin – men det er da den mest naturlige form for medicinsk behandling jeg kender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *