Vægttab på den effektive måde med hcg

Den metode til vægttab jeg vil beskriv her er effektiv – både fordi du hurtigt taber nogle kilo og så er den effektiv, fordi den påvirker hormonsystemet og hypothalamus (der styrer stofskiftet) så du ender med at genskabe din krops evne til at føle naturlig sult og mæthed og genoprette evnen til at forbrænde fedtvæv.

Lyder det for godt til at være sandt? Læs, hvad en af mine klienter skriver om kuren:

“Det var egentlig ikke fordi jeg anså mig selv for at være overvægtig. Jeg var bare ked af det fedt jeg havde på maven og at jeg havde en gevaldig sukker trang. Jeg troede, det ville blive meget svært at holde kuren, men en uge inde i forløbet vidste jeg bare, at jeg ikke kunne lade være med at fortsætte. Jeg har tabt 8 kg, min sukkertrang er væk og min vægt holder sig stabilt, nu på tredje måned. Jeg har det så godt og det var så let at gennemføre kuren. Jeg synes, det er fantastisk”

Det er nu 2 år siden, og hun holder vægten stabilt, så det er en succeshistorie blandt mange.

Hemmeligheden er HCG (humant chorion gonadotropin) som er et hormon, der kan sætte kroppen igang med at forbrænde fedt. Det sker fx. i gravide kvinder, der lever under hungersnød, så barnet får al den næring det har brug for. Men denne unikke funktion af hcg kan også bruges til vægttab. Jeg anvender det i homøopatisk form og der er ingen bivirkninger ved homøopati.

Maden skal være fedtfattig og nøje afmålt, men det gør det faktisk lettere, at man ikke skal tænke så meget over det, bare gøre det! Selve kuren varer 21 dage bestående af tre faser. Første fase er bare tre dage, hvor du tager det homøopatiske hcg, så det er i kroppen, når du starter kuren. Anden fase er selve kuren på 21 dage, hvor du fortsat tager hcg dagligt og spiser din fedtfattige, præcise mad. Tredie fase er stabiliseringsperioden på tre uger, hvor du stabiliserer din vægt og holder fast i dit fine vægttab. Det er her den sunde og velafbalancerede måde at spise på indarbejdes. Det er også en vigtig periode, for dette skal være din sidste slankekur, hvor dit stofskifte optimeres og du spiser sundt. Men det hele er også meget lettere end noget du har prøvet før, for du får hjælp af hypothalamus, der nu kan sætte de rigtige processer igang i dig – så du er sulten når du er sulten, mæt, når du har fået nok og ikke har trang til sød længere.

Vil du også tabe 8 til 10 kilo på tre uger? Der er en løsning.

2 thoughts on “Vægttab på den effektive måde med hcg”

 1. Kære Tid til tanker.
  Jeg har tidligere (ca. 4 år siden)prøvet HCG og det virket. Nu er der løbet en del kg. På siden og jeg vil gerne på homøopatiske HCG. Men hvor køber man det?????
  Med venlig hilsen
  Hanne

  1. Hej Hanne,
   Tak for din mail, men jeg må skuffe dig, jeg er ikke forhandler af homøopatisk hcg, hos mig er det en del af et behandlingsforløb / vægttabsforløb. Jeg køber det et sted, hvor kun behandlere kan handle, så det nytter ikke noget at give dig det link. Held og lykke i din søgen.
   Mange hilsner fra Jeanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *